vibe_group_lunch_zuidas

Lunchtips voor de Zuidas

Nu kun je natuurlijk je eigen lunch meenemen, maar zoals je zult merken kiezen veel van je (toekomstige) collega’s ervoor om lunch te halen. Dat is ook niet gek met alle lekkere lunchtentjes die zich op deze vierkante meters hebben verzameld. Nu kun je gaan voor een salade bij de Albert Heijn, een broodje bij de HEMA of een vette hap bij de FEBO, maar er is meer te halen op de Zuidas!


De goedkoopste broodjes haal je bij €1,80

Bij dagelijks lekker, ook wel €1,80 genoemd, kun je de goedkoopste belegde broodjes van de Zuidas scoren. Alles is hier namelijk €1,80! Het broodje grillworst is bij velen favoriet, maar ook het broodje ossenworst of die met ei en truffelmayonaise zijn erg lekker. Tip van je collega’s: neem er minimaal twee om een rommelende maag te voorkomen!

Een eitje op vrijdag in het WTC

Beneden in het WTC bij WE CANTEEN kun je op vrijdag een lekker eitje met ham, spek, kaas, tomaat of gewoon alles bij elkaar scoren. De perfecte lunch om je die laatste uren van de week door te krijgen. Je zult hier dan ook zeker veel collega’s in de rij spotten.

Urban Salad

Bij Urban Salad worden de maaltijdsalades, wraps en smoothies voor je neus bereid, binnen no time loop jij met een gezonde lunch de deur uit. In de winter trek in een soepje? Je kunt de rij skippen en direct een soepje bestellen bij de kassa, scheelt je toch weer 15 minuten in de rij wachten ?.

De lekkerste broodjes van de Zuidas

De lekkerste broodjes vind je bij Dickys. Een belegd broodje kost hier zo’n €5,50 dus goedkoop is het niet, maar als je op de Zuidas werkt moet je toch echt een van de specials geprobeerd hebben! Dickys was de eerste zaak die geopend werd aan het Mahlerplein en is dus met recht de grondlegger voor de lunchcultuur in deze kantoorjungle.

Kenko Kitchen

Kenko Kitchen serveert de beste sushi op de Zuidas. Of je nu komt voor een royale lunch, een take-away of een diner, het kan allemaal. Geen zin in sushi maar wél in Aziatisch eten? Dan kun je hier ook terecht voor een hippe Poke bowl, een verse salade of pittige noodels.

Weet je niet wat je moet kiezen?

Heb jij trek, maar weet je niet precies in wat? Market 33 is onze eigen versie van de foodhallen hier op de Zuidas. Van burgers tot sushi, hier weet je zeker wat lekkers te scoren.

Gelderlandplein

Vanaf de Zuidas vertrekt er ook een bus naar Gelderlandplein, hier vind je behalve winkeltjes ook een slager die lekkere broodjes verkoopt. Daarnaast zit er ook een Le Pain Quotidien waar je lekkere lunchgerechten van lokale en biologische producten kunt halen.

De grote- en kleine AH to go

Als je vanuit het station naar de ITO-toren loopt kom je de “kleine” AH to go al tegen, maar aan de andere kant van de Zuidas heb je ook een grotere vestiging. Daar is nét iets meer te krijgen, denk hierbij aan sushi, eetrijpe avocado’s, soepjes en wat meer crackers en snacks. Het blijft wel een to go filiaal dus je vindt er niet alles, maar het is genoeg om de middag door te komen.


Wanneer zien we jou voor je eerste pauze bij Vibe Group?