EGBERT VAN BEURDEN | HR MANAGER

In 2009 ben ik na een buitenlands avontuur in de commerciële luchtvaart terug naar Nederland gekomen om mijn geluk in de sales te beproeven. Ik bleek goed in staat om via de telefoon te verkopen maar miste al vrij snel uitdaging; als ik ergens induik dan heb ik niet veel geduld om de top te bereiken. Zo ben ik na een korte periode bij TNT aan de slag gegaan als recruitment consultant bij een groot internationaal recruitmentbureau. Dit werk bleek me goed te liggen, gezien de behaalde successen.

Mijn functie binnen Vibe Group

Ik ben halverwege 2014 als Corporate Recruiter / HR Manager begonnen bij Vibe Group. Vanaf dat moment heb ik anderhalf jaar gefocust op het vinden van de beste sales talenten voor de verschillende brands. Daarnaast heb ik toen een start gemaakt met het vormgeven van het HR beleid en de employer branding van Vibe Group. Sinds begin 2016 is HRM mijn hoofdactiviteit. Daarnaast stuur ik de twee Corporate Recruiters aan. Zo lever ik een bijdrage aan de groei en verdere professionalisering van de organisatie.

Vibe Group en ik

Wat ik ‘exciting’ vind aan Vibe Group is de energieke, positieve, bruisende atmosfeer. De belofte van Vibe Group aan werknemers is dat we optimaal in staat zijn om mensen snel zeer succesvol te krijgen. Ik ervaar voortdurend dat deze belofte wordt ingelost en dat komt doordat Bernd en Daniel en de rest van het managementteam uitstekende leermeesters zijn. Zij hebben een schat aan recruitmentervaring en zijn vrijwel iedere dag nog hands-on recruitment aan het beoefenen. Dit geeft een enorme geloofwaardigheid en daarnaast inspiratie.

Ten slotte prijs ik mij gelukkig dat we ondanks dit competitieve vakgebied een werksfeer hebben waarbinnen we elkaar het succes gunnen en waar collega’s bereid zijn om elkaar echt te helpen. Door de combinatie van grenzeloze ambitie en een positieve sfeer zie ik mensen bij Vibe Group groeien!


Eigenschappen


leergierig
83%
doorzettingsvermogen
92%
creatief
86%
geordend
51%
Vibe Level
100%